VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

NY LÅT: Strykenine – Inside

Rockkvintetten Strykenine är tillbaka efter ett långt uppehåll från offentligheten, tyngre, större och med större musikalisk mognad. Bandet är aktuella med nya singeln ”Inside”.

“Inside skildrar en kränkande livsstil ur både offer- och missbrukarperspektiv. Texterna är baserade på våra egna erfarenheter av självdestruktiva tendenser och manipulativa beteenden, men vi försöker också lyfta fram vikten av att ta ta hand om varandra, självkännedom och tillväxt. Hur du väljer att avsluta ett mörkt kapitel kan ha betydelse för resten av ditt liv. Alex kom på den ursprungliga idén till låten, sedan har vi tillsammans skrivit om musiken flera gånger. Eftersom texten är av det mörkare slaget blev det naturligt att utforska en lite tyngre och hårdare sida av oss än vad vi har gjort tidigare. Vi är jävligt nöjda med hur Inside har blivit, hur den framställer oss som band och hur musik och text passar ihop.”

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

RELATERADE ARTIKLAR
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER