VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
HDA

NY LÅT: Heroes Die Alone – Here I Go

6 Shares

HDA

Hardcore-bandet HEROES DIE ALONE från Västerås släppte i dagarna sin nya låt ‘Here I Go’.

HEROES DIE ALONE är ett hardcore/metal-band från Västerås som har spelat tillsammans sedan 2011. De kom precis hem från sin spelning på Gamrocken i Ludvika och spelade även på Västerås Cityfestival i juni. Den 4 augusti släpps låten “Here I Go” via skivbolaget 666 SONGS.


Grunderna för bandet lades redan 2006 när vänner från flera olika band bestämde sig för att göra någinting nytt tillsammans. De kallade sig då för AND THEN CAME NOTHING och spelade melodisk hardcore. Sommaren 2009 slutade bandets basist och sångare. De hittade snabbt en ny basist, men sökandet efter en ny sångare visade sig ta längre tid. Under den här tiden utvecklades musiken som blev mer tekniskt avancerad och bandet bestämde sig för att byta namn till Heroes Die Alone. 2011 hittade de sin nya sångare och bandet var fullständigt. Nu ligger allt fokus på releasen av “Here I Go” samtidigt som bandet skriver nytt material, planerar en kommande EP och framtida spelningar och turnéer.

Officiell release blev den 4 augusti, efter att tekniska problem försenat ett tidigare släpp enligt bandets Facebook-sida. Men nu finns låten att lyssna på via Spotify.

 

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter