VECKANS TOPPNYHETER

NY LÅT: The Poodles – Never Enough

The Poodles släpper tidigare Japanexklusiva bonuslåten ”Never Enough”. The Poodles bildades hösten 2005 och sex månader senare deltog de i Melodifestivalen, vilket ledde till bandets stora genombrott. Debutalbumet, “Metal Will Stand Tall”, släpptes kort därefter och klättrade till toppen av de svenska listorna. Sedan bandets start har de haft flera dunderhits. ”Night of Passion” var den första och klättrade till #2 på de svenska singellistorna. Dessutom har bandet turnerat världen runt och haft ett flertal albumettor, bland annat med ”Performocracy” som släpptes 2011.

I slutet av 2018 meddelade bandet att de tillsammans valt att lägga ner. Sedan dess har ingen musik kommit från bandet, fram tills nu! Idag släpper The Poodles singeln ”Never Enough” som tidigare bara varit tillgänglig på den japanska utgåvan av albumet ”Devil In The Details” (2015), en melodiös och fartfylld hårdrockslåt i sann The Poodles-anda!

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

FLER NYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER