VECKANS TOPPNYHETER

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
VECKANS MEST DELADE
carnal-forge

Premiär för CARNAL FORGE’s nya låtar “Bleed For Me” och “Chemical Disincorporation”

carnal-forge
Svenska thrashveteranerna Carnal Forge är tillbaka. 30:e april släpps den nya singel, “When All Else Fails” med låtarna Chemical Disincorporation och Bleed For Me. Båda låtarna finns tillgängliga för streaming nedan.

Efter några års dvala har metallmaskinen från Sala vaknat till liv och under det senaste året har det repats, skrivits låtar, spelats in och rostats av på scen.


Lars Lindén; “I april förra året bestämde vi oss för att dra igång igen efter några års paus. Jag hade lobbat för det och hoppats att det skulle bli av så när Jari vaknade till och sa att “nu fan kör vi” så var det bara att åka. Så senaste året har vi spelat in i SoundPeaQ i Sala som är Petri Kussistos studio som vi använder för bandet. Vi har, rostat av och gjort lite gigs för att komma igång. Det har gått i snigelfart då alla jobbar och har familjer, men det är kul som fan att vara igång igen.”

Sättningen är i stort som på senaste kritikerhyllade albumet “Testify for my victims” som släpptes av Candlelight Records 2007. Det är Jens C. Mortensen på sång, Petri Kuusisto på solo & kompgitarr, Jari Kussisto på kompgitarr, Lars Lindén på bas, och slutligen med nya trummisen Lawrence Dinamarca (Loch Vostok).

Carnal Forge jobbar vidare på nytt material till nästa fullängdare som beräknas släppas 2015.

Bleed For Me: Chemical Disincorporation:

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Copy link