VECKANS TOPPNYHETER

NY LÅT: Browsing Collection – Wu Hu

Skövdebandet är aktuella med en ny singel.

Tidigare i år medverkade Browsing Collection för första gången i Melodifestivalen. Med bidraget “Face in the Crowd” visade bandet var rock’n’roll-skåpet skulle stå och fick ett genombrott hos den breda publiken. Nu är Skövdekvartetten tillbaka med nya singeln “Wu Hu”, meddelar bandet i ett pressmeddelande.

Låten går att lyssna på genom spotifylänken nedan.

– “Wu Hu” är den perfekta uppföljaren till “Face in the Crowd” som vi Mellodebuterade med i vintras. Nu har vi verkligen axlat upp och inte hållit tillbaka på någonting alls. Det är raka rör, skojig text och ett jäkla driv. Browsing Collection at it’s finest, om man får säga så, säger Moa Lenngren i ett pressmeddelande.

Trummisen Carro Karlsson fyller i:

– När jag fick höra första mixen av “Wu Hu” så blev jag supertaggad. Älskade redan demon, men när sången, gitarren och basen kom på plats, då skapades magi. Verserna har det perfekta soundet och refrängerna är hittiga som aldrig förr! 

Trots sin unga ålder är medlemmarna i Browsing Collection ett rutinerat gäng. Bandet har turnerat i både Europa och Sydkorea, de har skrivit musik till dataspel och de har varit handledare och inspiratörer för unga kvinnliga musiker på Sweden Rock-kollo. Efter debuten i Melodifestivalen har Browsing Collection ägnat sig åt att skriva nytt material. De har även spelat live på bland annat Sweden Rock Festival och West Pride. I sommar väntar ytterligare spelningar som Rockoff Festival och Kalmar stadsfest, meddelar de i pressmeddelandet.

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

FLER NYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER