VECKANS TOPPNYHETER
Sherlock Beautiful cover

Lyssna på SHERLOCK BROTHERS nya singel “Beautiful”

Sherlock Beautiful cover

SHERLOCK BROTHERS har idag släppt sin nya singel “Beautiful” via Ninetone Records.

Efter framgångar med singlar som ”Stay” och ”Rollin’” från debutplattan ”Black Cat Tango” följt av en resa runt bland Sveriges alla hak, rockklubbar festivaler belönades Sherlock Brothers med det prestigefyllda priset för årets svenska genombrott 2011 vid Bandit Rock Awards. Nu är det äntligen dags för en ny skiva som kommer att bära namnet ”Monkey Made Nation”.

Den första singeln ”Beautiful” från ”Monkey Made Nation” handlar i korthet om att födas, leva och dö med allt vad det innebär. Det är den kortaste låten som Sherlock skrivit men samtidigt visar den upp allt som behövs, både musikmässigt och textmässigt utan kompromisser. Med glädje, förhoppning och en stor portion stolthet är Sherlock Brothers nu redo att dela med sig av sitt nya alster till världen. Singeln “Beautiful” släpps den 13 november medan albumet “Monkey Made Nation” släpps någon gång under 2014 via Ninetone Records.

SHERLOCK BROTHERS meddelade även för en tid sedan att gitarristen Alexander Nordqvist kliver åt sidan på obestämd tid av personliga skäl.

Lyssna på “Beautiful” via Spotify nedan.

sherlock-brothers-band-2013-promo01-logo

Picture of Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
FLER NYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheter



ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER