VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

NY LÅT: The Firebombs – Rock`N Roll (Never Grow Old)

Vetlandabandet The Firebombs släpper sin debutskiva ”Gotta Play The Role” på vinyl. Albumet går just nu att beställa via bandets hemsida.

Ett smakprov på hur The Firebombs, som uppmärksammats av bl a Sweden Rock Magazine, låter hittar du här nedan i färska singeln ”Rock ’n Roll (Never grow old). Bandet säger såhär om sig själva:

“Dude, vi MÅSTE starta ett band!” utropar Martin efter att han lyssnat igenom Jesses självinspelade demos. Bandet bildades redan 2016 av Jesse K, men lades på is efter knappt ett år. Jesse är den ende medlemmen som idag är kvar i från den tiden. Jesse och Martin har lärt känna varandra genom sin passion för hojåkande och livemusik.
Den tredje medlemmen Enrigue från Mexico
hade Jesse haft i tankarna sedan tidigare, om han en dag skulle starta ett band igen efter sina år i bandet Danger.

I februari 2021 träffades trion för första gången i en replokal i Vetlanda, för att spela några låtar från Jesses demos.
Trion älskade låtarna, lyssnade och repade individuellt nästan dygnet runt. Efter bara sju gemensamma rep-helger står bandet i juni klart att gå in i studion. I dagsläget står bandet utan bolag och finansierarar allt själva.

För de som inte hört oss än, skulle beskrivningen av vad vi spelar vara: riktigt bra öldrickarvänlig musik i genren Rock’n’roll/Hårdrock med influenser från 70 -90talet. Vi är helnöjda med vårt debutalbum som är fantastisk bra producerat av Jesse K. Vi har hittat ett grymt fett sound tillsammans som passar vår musik. Sedan är det upp till lyssnarna att bedöma. Vi vill inte jämföra oss med andra band eller droppa några namn.
“We are The Firebombs & hope you like it”, helt enkelt!”

The Firebombs är:

Jesse K – Lead Vocals and Guitars

Martin Hallman – Percussions

Donnie Lobato – Backing Vocals and Bass

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

RELATERADE ARTIKLAR
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER