VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
Self Deception

NY LÅT: Self Deception – Intoxicated Haze

9 Shares

Self Deception har alltid strävat efter att testa gränser och att utmana. Tidigt 2021 släppte de sin första låt på svenska, en cover av Victor Leksells “Svag”.

Låten gick rakt in i hjärtat på de skandinaviska fansen och snurrade bl a på de svenska P4-stationerna. I somras kom stenhårda “Stockholm Hearts”, där vi även kunde se Thorsten Flinck i videon.


Nu släpps ytterligare en ny singel, “Intoxicated Haze” från det kommande albumet.

Andreas Clark berättar om det allvarstyngda ämnet, som tas upp i texten:
“Vad är det som driver någon att välja flaskan över allt annat i livet? Mörkret i det är förmodligen svårt för någon som inte varit där att greppa och förstå. Det fanns ett behov att skriva om min egen erfarenhet av alkoholism, både i terapeutiskt syfte men även för att hjälpa andra.”

De gångna åren har Self Deception lagt fullt fokus på att utvecklas musikaliskt och utforska nya kreativa register. Inte bara för att tänja, utan även för att ge en rak höger till alla restriktiva gränser. Medlemmarna har investerat i sig själva som individer och som band men framför allt på att ta musiken till en ny nivå, något de också bevisar med det nya materialet.

 

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter