VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

NY LÅT: Royal Republic – Back From The Dead

Royal Republic från Malmö albumdebuterade 2010 med den nordiska utgåvan “We Are the Royal”. Sedan dess har de släppt ytterligare fyra studioalbum och med sina energiska framträdanden och vassa låtar har Royal Republic byggt upp en stor publik, inte minst i Tyskland. Nu är kvartetten tillbaka med singeln “Back from the Dead”.

”Royal Republic tar rock n’ roll till andra sidan och tillbaka. Och fort går det! ‘Back from the Dead´ är en rocklåt om ond, bråd död – och underbara uppvaknanden…” – Royal Republic


Royal Republic spelade nyligen på Climate Live i Kungsträdgården och i december spelar bandet på Royal Rock Fest tillsammans med bl a The Hellacopters, Graveyard och The Hives. Rockfesten äger rum den 17 december på Avicii Arena i Stockholm och den 18 december på Göransson Arena i Sandviken.

2022 står Royal Republic återigen på scen i Sverige för att sedan fortsätta turnén i Europa.

Annons:

Svenska turnédatum 2022:
16 feb – Göteborg
17 feb – Uppsala
18 feb – Borlänge
19 feb – Mora
25 feb – Jönköping
26 feb – Lund
4 mars – Halmstad
5 mars – Helsingborg
22 april – Örebro
23 april – Linköping

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT