VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

NY LÅT: Gray Soul Pennies – Linger

Sångaren Kim Lilja presenterade sig för svenska folket för några år sedan i ett helt annat sammanhang, genom att lira SHL hockey med Luleå HC. Han blev även den yngsta målgöraren i J20 genom tiderna.

Musiken har dock alltid varit en stor del av hans liv, och efter att ha blivit uttagen till Idol 2019, så bytte han karriär. Efter den omtalade Idol-resan, där Kim slutade på en 6:e plats, är han nu tillbaka på musikscenen med besked.


Tillsammans med Kristoffer “Krit” Hernesten (Offensive ground), Andreas Strandljung (Painted sky) och Anton Hansson (Offensive ground) utgör de bandet Gray Soul Pennies. Den moderna rocken blir originell när den gifter sig med bluesslingorna och sångarens unika egenskaper. Bandet har tillsammans skrivit ihop ett tiotal låtar och första singeln “Linger”, som släpptes digitalt den 2 april, är ett smakprov på vad som komma skall.

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT