VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
counting crows

NY LÅT: Counting Crows – Elevator Boots

Efter nästan sju års tystnad tillkännager nu det Grammy- och Oscar-nominerade bandet Counting Crows att de släpper ny musik.

EP:n “Butter Miracle, Suite One” är producerad av Brian Deck (Iron & Wine m fl).
Den fyrspåriga sviten släpps 21 maj via BMG och kan förbeställas HÄR.

Den första singeln, “Elevator Boots” ger lyssnaren en inblick i livet som turnerande band, både den intensiva spänningen, den stundtals prövande isoleringen och den renande kraften i musiken. Låten, som är skriven av sångaren Adam Duritz, personifierar vad det innebär att spendera livet fokuserad på det som betyder allt för dig, trots att det ibland gör att du står utanför resten av världen.

Låtlista:
1. The Tall Grass
2. Elevator Boots
3. Angel of 14th Street
4. Bobby and the Rat-Kings

Counting Crows har bländat lyssnare över hela världen i mer än två decennier med sin själfulla och intrikata tappning av tidlös rock & roll. Efter att formligen ha exploderat på musikscenen 1993 med sitt multi-platina-belönade album, “August and Everything After”, har bandet gett ut sju studioalbum, som sålt mer än 20 miljoner exemplar över hela världen. De är ansedda som ett av världens mest framstående turnerande rockband.

2004 spelade Counting Crows in “Accidently in Love” för den animerade filmen Shrek 2. Låten placerade dem återigen i blickfånget och på topplistorna och gav dem både Oscar-, Golden Globe- och Grammynomineringar.

Counting Crows placerade sig på plats nr 8 när Billboard Magazine nyligen utsåg “Greatest Of All Time: Adult Alternative 25th Anniversary Chart”.

Lyssna på “Elevator Boots” här!

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT