Skogsröjet 1

Skogsröjet släpper ny akt

31 juli – 1 augusti äger Skogsröjets 15:e upplaga rum i Rejmyre. Nu har det presenterats ännu en akt till sommarens festival.

skogsröjet 2020

Skogsröjet släpper ny akt

31 juli – 1 augusti äger Skogsröjets 15:e upplaga rum i Rejmyre. Nu har det presenterats ännu en akt till sommarens festival.

Skogsröjet 2

Skogsröjet släpper ny akt

31 juli – 1 augusti äger Skogsröjets 15:e upplaga rum i Rejmyre. Idag presenterades ännu en stark akt till sommarens festival.

Festivalpass

2 Dagar
1250 kr
  • FINNS KVAR
Köp nu

Endagsbiljett

Fredag
795 kr
  • FINNS KVAR
KÖP NU

Endagsbiljett

Lördag
795 kr
  • FINNS KVAR
KÖP NU
Skogsröjet 2020
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
NU KÖR VI!

RECENSIONER

Hittade inga inlägg.

Liverecension Apollo - Nu under eget namn på Skogsröjet

Liverecension Apollo – Nu under eget namn på Skogsröjet

/
Apollo måste vara en av de artister på Skogröjet som har bredast erfarenhet av att stå på scen. Han har också enligt mig en av de i särklass bästa svenska rockrösterna. Det han bjuder på idag är en blandning av nytt och gammalt från olika band han spelat/spelar med och från sin solodel. Han ger också nyligen avlidna Chris Cornell en hyllning genom ”You know my name”.
Three Dead Fingers - Liverecension Skogsröjet 2017-08-05

Three Dead Fingers – Liverecension Skogsröjet 2017-08-05

/
Att spela 11.30 på stora scenen, regnet strilar och man är 13 år kan väl kallas en rejäl utmaning. En liten men helt ok folksamling har slutit upp och jag kan säga till er som inte var där; ni missade något! Grabbarna är helt enkelt skitduktiga! Trovärdig attityd och bra scenspråk.
Liv Sin - Liverecension Skogsröjet 2017-08-04

Liv Sin – Liverecension Skogsröjet 2017-08-04

/
Liv vet hur man tar en scen. Hon härskar och ber inte om ursäkt för sig. Med sitt röda långa hår, sin svarta effektfulla klänning och sin ”fuck you”-attityd går det inte att stå emot. Det är tungt, mörkt och jäkligt bra.
Hardcore Superstar - mästerligt på Skogsröjet

Hardcore Superstar – mästerligt på Skogsröjet

/
Efter att ha intervjuat Jocke Berg (sång) tidigare i veckan så är det med spänd förväntan som jag nu intar platsen framför scen. Blir det riktigt röj idag som han alltid utlovar? I år är det 10-års jubileum för Hardcore Superstar på Skogsröjet och det firas med både extra pyro och inspelning av en live-DVD.
Last In Line - Liverecension Skogsröjet 2017-08-04

Last In Line – Liverecension Skogsröjet 2017-08-04

/
Kvällen smyger sig på och solen börjar lägga sig ner över Rejmyre. Efter Amaranthes lättsmälta tuggummimetal så är det dags
Yngwie Malmsteen - Liverecension Skogsröjet 2017-08-04

Yngwie Malmsteen – Liverecension Skogsröjet 2017-08-04

/
Så är det således dags för fredagens headliner, the one and only Yngwie J Malmsteen. Sveriges kanske mest mytomspunna rockstjärna
D-A-D - Liverecension Skogsröjet 2017-08-04

D-A-D – Liverecension Skogsröjet 2017-08-04

/
Tredje sist ut denna kväll, och näst sist för undertecknad, är inga mindre än D.A.D. Våra danska grannar behöver knappast
Amaranthe - Liverecension Skogsröjet 2017-08-04

Amaranthe – Liverecension Skogsröjet 2017-08-04

/
Förra gången jag såg Amaranthe live så var det med Chris-Adam Sörbye (Smash Into Pieces) på sång tillsammans med Elize. Numera är det Nils ”Nisse” Molin (tidigare Dynazty) som står för den kompletterande sången. Mer om detta lite längre fram.

INTERVJUER

Hittade inga inlägg.
hcss02effie-trikili484

INFÖR SKOGSRÖJET – Hardcore Superstar, “husbandet”

Hardcore Superstar firar sin 10:e medverkan på Skogsröjet i år. Exakt vad det kommer att innebära får vi som kommer att vara där veta. Men överraskningar blir det! Det jag lyckas få ur Jocke Berg är att det kommer att smälla lite extra och att de kommer att spela in en Live-DVD på plats.
Sveriges kanske trivsammaste festival - Skogsröjet

Sveriges kanske trivsammaste festival – Skogsröjet

Rejmyre i Finspångs kommun är en liten, liten ort som det inte är självklart att personer som Biff Byford, Whitfield Crane och Yngwie Malmsteen känner till. Men det gör dom, tillsammans med ett stort gäng andra världsartister. Skogröjet är anledningen. Den lilla rockfestivalen med en line up som tilltalar alla med hårdrock i blodet.
Inför Skogsröjet - Intervju med Sonata Arctica

Inför Skogsröjet – Intervju med Sonata Arctica

Sonata Arctica är bandet från Finland som spelat ihop sedan 1999. De har alltså hunnit med en del, bl a att släppa 14 album. Nu kommer de till Skogsröjet som en del av en lång turné som passerar en hel rad festivaler.
Inför Skogsröjet - Intervju med Apollo, nu solo

Inför Skogsröjet – Intervju med Apollo, nu solo

Vissa artister har man med all säkerhet hört om man gillar hårdrock, även om man inte alltid kan namnet på dom. I den kategorin kan säkert även Apollo Papathanasio ingå.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Rocknytt Logga 2019 heavy metal

Följ oss på Facebook!