VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

Scardust firar release med livestream imorgon!

För att fira släppet av nya konceptalbumet ”Strangers” kommer det hyllade israeliska progressiva / symfoniska metalbandet SCARDUST att vara värd för en livestream lördag 14 november kl 19 CET / 18:00 GMT / 13:00 EST / 10:00 PST.

Evenemanget som kan streamas via www.facebook.com/ScardustOfficial, kommer att se bandet framföra låtar från “Strangers”, som av Sonic Perspectives anses vara årets bästa progressiva metal album. Dessutom kommer bandet att delta i en Q&A som gästas av Patty Gurdy, som medverkar på episka låten “Concrete Cages.”


Scardust firar release med livestream imorgon! 1
FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter