VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
heavy metal murder-loot lemmy-cover

Heavy Metal Murder – Hårdrocksthriller utan gränser!

0 Shares

heavy metal murder-loot lemmy-cover
Solen skiner och hårdrocken dånar över festivalen där rockjournalisten Carl Barfoth hänger med sina polare. Vid sidan om festandet har Carl ett uppdrag: att skriva ett långt reportage om hårdrockens själ.

Bakom VIP-kulisserna får han besöka stjärnornas privata turnébussar och intervjua allt från excentriska världsartister till läderklädda bråkmakare. På festivalen finns också Grethe, en liten blondin med tunga kameror hängande om halsen. Hon håller sig i utkanten av festivalyran, rekognoscerar terrängen och planerar i tysthet sitt uppdrag.


Klockan åtta på fredagskvällen händer det osannolika. Mitt under pågående konsert hörs två skott och Johnny Magma, basisten i Desanguinator, faller ihop. Redan innan han dödförklaras är mördaren försvunnen. Ett proffs? Tveklöst. Polisen står maktlös, men Carl anar hur allt hänger samman.

Heavy Metal Murder bjuder in sina läsare till att delta i det sköna hänget på en rockfestival där sökandet efter hårdrockens själ varvas med jakten på en mördare och blir till en tvärtung bladvändare.

”Smart, snyggt och med hjärtat i hårdrockshistorien”

                                              Rob Cullura, FlameCleaver

                          ”Bästa jävla hårdrocksdeckare jag nånsin läst”

                                   Petter ”Goathoof” Andersson, Putrid Alta

Clive W. Pearce föddes i Wolverhampton 1963 av brittisk-australiensiska föräldrar men tillbringade många somrar hos svenska släktingar på en gård i Dalarna. Det var där han plockade upp svenskan, och en stark förkärlek för den svenska hårdrocks-scenen. Vid sidan av sitt jobb som managing partner på en advokatbyrå i Birmingham spelar han kompgitarr i ett klassiskt hårdrocksband och föder upp kamphundar tillsammans med hustru och fem barn.

Lemmy Loot är hans alter ego som helt saknar utbildning, gränser och familj men kompenserar dessa brister med intuition och besatthet i närmast dödliga doser.

Boken släpps 24 maj och mer info finns HÄR!

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter