VECKANS TOPPNYHETER
Inga inlägg hittades.
MEST DELAT I VECKAN
FLER ARTIKLAR

Livestream med Black Stone Cherry

9 Shares

Black Stone Cherry aviserar en livestream som sänds om två veckor, den 30 oktober, i samband med utgivningen av bandets nya album ”The Human Condition”. Under namnet ”Live From The Sky” sänds den från SkyPac i Bowling Green, Kentucky, USA. Showen sponsras av Black Bear Energy. 

Bandet kommer att lira låtar från den kommande plattan tillsammans med hits, mer obskyra låtar och fansens favoriter. Sångaren och gitarristen Chris Robertson ser fram emot att spela de nya låtarna: “Trots att detta inte är det gig vi hoppades få göra, så är det här vi befinner oss just nu. Vi hoppas att ni kommer känna er i högsta grad närvarande och att vi alla kunde vara tillsammans. Så här försöker vi klämma in ett år i en enda unik konsert! Let’s Rock!”

”Live From The Sky” sänds två gånger den 30 oktober: kl.20 EST för USA, Kanada och Sydamerika. Även kl.20 GMT och 22 EEST. Tiden som gäller för oss i Sverige är kl.21 CET. Seated är värd för sändningen.Fans kan sätta ihop sina egna paket från ett antal olika alternativ. All ”Live From The Sky”-merchandise kommer endast att finnas tillgängligt under livestreamen. Biljettpriser är $10/£10 för respektive område.

Biljetter och olika typer av paket  kan beställas här:
https://go.seated.com/events/0b70f4d1-8d38-4fb8-88cc-66e68b243713

Black Stone Cherrys sjunde studioalbum “The Human Condition” släpps fredag den 30 oktober på Mascot Records. Den kommer att finnas tillgänglig som röd genomskinlig vinyl, en CD-box i begränsad upplaga, samt digitalt.

Plattan slutfördes endast dagar före nedsläckningen i samband med Corona-pandemin. Efter hand som saker och ting utvecklades blev det uppenbart att texterna på skivan var i allra högsta grad aktuella. “Det vilade en känsla av enträgenhet och rädsla för det okända under inspelningarna” minns trummisen John Fred Young. “Varenda låt berättar om erfarenheter vi alla har och hur vi tvingas anpassa oss.” Basisten Jon Lawhon säger: “Vi började spela som tonåringar och livet har tagit sina vändningar, särskilt nu. Erfarenheterna ändrar på ens känslor och perspektiv, men en sak som inte förändrats är vår vänskap.” Chris tycker att det har varit helt fantastiskt att hålla ihop, alla fyra originalmedlemmarna och fortfarande känna sig inspirerad.

Black Stone Cherry består av:
Chris Robertson – sång & gitarr
Ben Wells – gitarr
Jon Lawhon – bas
John Fred Young – trummor

Här visas en längre albumtrailer:

9 Shares
RELATERADE ARTIKLAR
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter