the-quill-foto-francis-andriessen-band-2012

Ny låt från THE QUILL premiärspelas på P3 Rock

the-quill-foto-francis-andriessen-band-2012

I kväll klockan 23:07 kommer P3 Rock att premiärspela THE QUILLs kommande singel "Freak Parade".

the-quill-foto-francis-andriessen-band-2012

I kväll klockan 23:07 kommer P3 Rock att premiärspela THE QUILLs kommande singel “Freak Parade”.

En musikvideo till “Freak Parade” släpps inom kort.

Den 24 maj släpps nya plattan “Tiger Blood”, genom tyska Metalville Records och med 2011/2012 och Full Circle-turnéerna, som tog bandet runt Europa och USA färskt i minnet, håller bandet som bäst på att förbereda sig för att återuppta sitt korståg, med intensivare turnéer och explosivare liveshow.

The Quill är bandet som har funnits på livescenen sedan tidigt nittiotal, turnérat världen över och spelat med flera nationellt och internationellt stora namn. De har gjort allt ifrån intima klubbturnéer till att stå på de stora festivalscenerna.

Kärnan i The Quill består av de två stöttepelarna, gitarristen Christian Carlsson och trummisen Jolle Atlagic (ex-Hanoi Rocks, The Real McCoy Band). Under 2010 slog de sig ihop med den nya sångaren Magnus Arnar (ex-Ground Mower, Soul 78), för att fylla den vakanta sångarpositionen.

 

I mitten av 2012 återvände den förlorade sonen Roger Nilsson (ex-Spiritual Beggars, Firebird), för att återigen hantera basen. Med detta har The Quill hittat den starkaste line-upen i bandets historia.

Länk till P3 Rock: http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=2333

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
Rocknytt

Tipsa oss om nyheter



ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER