VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
Hammerfall Napalm Records

Se kommande ”Live! Against The World” på stor bioduk och träffa Joacim Cans

23 Shares

Längtar du efter att se en ny livekonsert, om så bara från exempelvis en TV, titta hit. Den 23 oktober släpper Hammerfall ”Live! Against The World” via Napalm Records. Bor du dessutom i Stockholm eller råkar vara i närheten kvällen innan, då finns möjligheten att se den på en stor bioduk. I brist på riktiga musikshower kommer det här att bli en fantastisk upplevelse.  

Gruppen bildades 1993 av gitarristen Oscar Dronjak. Debutalbumet “Glory To The Brave” kom 1997. De har bland annat gett ut totalt elva studioalbum och två livealbum, det senaste 2012, så efter åtta år är det äntligen dags igen.


Det sägs bli en oförglömlig upplevelse med äkta, svensk Heavy Metal. Här utlovas inte bara en bra produktion, utan också ett band i toppform och en helt enastående publik. Hammerfall imponerade med sin World Dominion Tour 2019/2020, som bland annat innehöll mycket pyroteknik. Under turnén spelades den här konserten in på MHP Arena i Ludwigsburg, Tyskland. Setlist består av färska sånger från senaste plattan ”Dominion”, massor av bandets klassiker, samt en handfull låtar som sällan har framförts.

Under den nästan två timmar långa konserten blir det även ett 20-årsfirande av skivan ”Renegade” i form av ett fenomenalt medley. För övrigt sägs det vara en bombastisk show där åskådarna genast rycktes med. Noora Louhimo (Battle Beast) dyker upp som gästartist när det är dags att sjunga power balladen ”Second To One”. Låten ”(We Make) Sweden Rock” fick många att headbanga och varenda en sjöng med i den medryckande texten.

”Live! Against The World” släpps i tre olika format och finns på deras hemsida att förbeställa redan nu. Antingen som en 48-sidig exklusiv Earbook med 2 CD + 1 Blu-Ray (med bonusvideos), eller 3 LP (orangefärgade), samt digitalt.

Som grädde på moset kommer den här inspelade showen att förhandsvisas på Bio Rio i Stockholm, torsdag 22 oktober. Det är riktig DeLuxe, för i biljettpriset ingår även själva albumet, välj mellan CD/Blu-Ray eller vinyl. Förutom filmen kommer sångaren Joacim Cans ut på scenen och blir intervjuad, samt svarar även på besökarnas frågor. Alla deltagare får en poster och chansen att få både den, samt liveskivan, signerad av Joacim. På grund av Covid-19 är platserna begränsade, så vänta inte för länge med att köpa biljett till det här unika evenemanget: https://www.biorio.se/#/movie/2077

Hammerfall består av:
Joacim Cans – sång
Oscar Dronjak – gitarr
Pontus Norgren – gitarr
Fredrik Larsson – bas
David Wallin – trummor

Tracklist:
1. Never Forgive, Never Forget
2. One Against the World
3. Heeding the Call
4. The Way of the Warrior
5. Any Means Necessary
6. Hallowed Be My Name
7. Blood Bound
8. Redemption
9. Hector’s Hymn
10. Natural High
11. Second to One
12. Renegade Medley
13. Keep the Flame Burning
14. Dominion
15. The Dragon Lies Bleeding
16. Last Man Standing
17. Let the Hammer Fall
18. Hammer High
19. (We Make) Sweden Rock
20. Hearts on Fire

 

Anna Karlsson

Anna Karlsson

Skribent/Fotograf
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter