VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR

“Ge allt, låt ingen trycka ned dig, gå in för att vinna” – The Miscreants är tillbaka med “In It To Win It”

1 Shares

På den fiktiva ön Jorvik i häst- och äventyrsspelet Star Stable är rockbandet The Miscreants välkända. Men inte deras ansikten. I det verkliga livet har vi hört det maskerade bandets musik på radio, bland annat singeln “Still Got Flair” som släpptes i våras. Nu visar The Miscreants än en gång var rock’n’roll skåpet ska stå – i dag levererar de nya singeln “In It To Win It”. 

“In It To Win It” är solklar favorit bland våra låtar hittills. Den håller Miscreants-andan från start till slut med det tydliga budskapet att tro på sig själv och köra sitt race, oavsett vilka hinder som står i vägen. En peppig vers som kompletteras av en kick-ass-refräng. Inget tjafs. Låten betyder mycket för oss och vi hoppas och tror att fansen kommer hålla den lika varmt om hjärtat som vi gör, säger The Miscreants.


Bandet är en del av Star Stables musiksatsning. Bolaget fungerar som plattform för flera kvinnliga artister som t ex Amanda Örtenhag, som är rösten bakom avataren Lisa Peterson, och folktrion Folk’Avant. The Miscreants står för de rockiga tonerna samt budskapet om att våga tro på sig själv och den egna förmågan. Att bandet är maskerade innebär inte att deras identiteter är hemliga. The Miscreants vill dock att musiken ska få tala för sig. 

– ‘In It To Win It’ blev snabbt en favorit hos oss långt innan den ens var klar. Den mystiska starten och den ständiga utvecklingen av stämning och röd tråd under hela låten gör att det inte går annat än att ryckas med. Det här är precis den typen av låt som du lyssnar på innan du ska springa milen eller presentera en idé på jobbet, eller varför inte innan en hopptävling. Ge allt, låt ingen trycka ned dig, och gå in för att vinna, uppmanar The Miscreants.

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter