Kaj Pousar släpper låt om sin hemstad!

Kaj Pousar släpper låt om sin hemstad!

Kaj Pousar släpper sin nya singel ”Min Hemstad” imorgon, en låt som handlar om att blicka tillbaka på uppväxten och hemstaden.

Med sig har han prominenta musiker och producenter: gitarristen Tommy Denander och producenten Samuel Waermö.
 
”Redan då Kaj och jag gjorde hans första skiva ”Livet” 2012 etablerade vi hans perfekta sound i mina öron.  Bredbent äkta rock på svenska! Folk älskar dessa låtar och sjunger med varje gång vi spelat live. Kajs nya singel Min Hemstad är en tydlig återgång till det soundet och jag tror folk kommer sjunga med i den också inom kort!”, säger gitarristen och producenten Tommy Denander.

Kajs texter är ofta självbiografiska och handlar om vardagsting så som hur det är att vara människa, att älska, längta, mista, skratta och gråta och flera av hans låtar har spelats på radiostationer runt om i Sverige. Han sjöng bland annat in en duett med Tone Norum, Egen Staty som resulterade i en turné både i Sverige och Norge. Han har varit en av finalisterna i P4 Nästa i Sörmland och bland annat öppnat för TOTO-sångaren Bobby Kimball och Legends Voice of Rock.  
 
”Kajs röst sätter en prägel på låten vilket gör den unik. För att kunna sticka ut bland all musik som släpps idag så måste man beröra folk, antingen ogillar dom eller älskar dom men man måste beröra och det är precis det Kaj gör”, säger producenten och låtskrivaren Samuel Waermö.”Min Hemstad handlar om att blicka tillbaka till uppväxten i staden där man växte upp på både på gott och ont. Om gemenskapen och känna den känslan man hade under ungdomstiden. Livet lekte och man var lite naiv och livet kändes så lätt då”, säger Kaj
 
På låten medverkar Kaj Pousar – sång, Thomas ”Blindberg” Lindberg – bas, Tommy Denander – gitarr, Andreas ”Habo” Johansson – trummor, Producerat Tommy Denander och Samuel Wermö Mixare Stefan Glaumann Mastering Svante Forsbäck
 
Singeln släpps ‪11 september‬ och videon ‪18 september‬

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
RELATERADE NYHETER
SENASTE NYTT
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER