2018-08-03 THE HELLACOPTERS - Gröna Lund.
Foto: Evelina Szczesik

The Hellacopters i “På Spåret”

Nu tar The Hellacopters sin stökiga actionrock in i tv-sofforna när de blir ett av husbanden i SVT:s långkörare "På Spåret" under hösten.

Nu tar The Hellacopters sin stökiga actionrock in i tv-sofforna när de blir ett av husbanden i SVT:s långkörare “På Spåret” under hösten.

Man kan se Nicke, Dregen, Dolf, Bobba och Robban med början den 8 januari 2021, sedan den 15.e och den 22:e i samma månad. Notabelt är att detta säkert kommer glädja en av programledare Fredrik Lindström som ju själv är gammal rockräv och trummis i Eskilstunabandet Crystal Pride med det passande artistnamnet “Bongo”.

Även ett annat av Rocknytts favoritband Franska Trion kommer att agera husband. Bara att bänka sig framför tv:n med andra ord.

The Hellacopters trummis skriver till Rocknytt att “Det ska bli kul”. Undertecknad hoppas på några riktigt udda låtar och välkända låtar i nya kläder.

Här är husbanden i ”På spåret”
► Grupp 1: Little dragon (27 nov, 4 dec, 11 dec)

► Grupp 2: Franska trion (18 dec, 25 dec, 1 jan)

► Grupp 3: The Hellacopters (8 jan, 15 jan, 22 jan)

► Andra chansen: Rebecca & Fiona (29 jan)

► Slutspel: First Aid Kit (5 feb, 12 feb, 19 feb)

Jerry Prütz

Jerry Prütz

Foto: Johnny Gustavsson

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER