VECKANS TOPPNYHETER

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
VECKANS MEST DELADE

Wildness presenterar ny sångare

Svenska Wildness har i dagarna presenterat sin nya sångare.

Det var i september förra året som Wildness och den tidigare sångaren Gabriel Lindmark valde att gå skilda vägar efter bara ett album. Väntan har varit lång för att hitta en ersättare och av naturliga skäl så har det gjort att uppföljaren till debuten gått i stå.


Wildness har ändå haft ett par spelningar och då har Degreed’s eminenta sångare Robin Eriksson gästsjungit men som någon permanent lösning var det aldrig tänkt. Det har varit nästan oroligt tyst från Wildness läger, och först nu så kan man äntligen presentera den nya sångaren Erik Forsberg som tidigare har sjungit med piratosande power metalbandet Blazon Stone. Onekligen så ska det bli oerhört intressant vad Erik kan tillföra till bandet och om det kommer ändra Wildness högst AOR-doftande musik.

Wildness hittade Erik via annons när han sökte ett nytt band att sjunga med, och det visade sig snabbt att man delade musikaliska influenser. Trummisen och en av grundarna till bandet Erik Modin menar att Forsbergs sång påminner om ett Gary Moore liknande tryck, och är något som kommer utveckla soundet och göra bandet än bättre.

Det ska bli oerhört spännande att höra den nya skivan och vad Erik Forsbergs insatser kommer att betyda för bandet framtida framgångar.

 

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Copy link