sabaton
Foto: Effie Trikli

Sabaton Open Air 2020 ställer in

På grund av den rådande pandemin så tvingas även årets upplaga av Sabaton Open Air att ställa in.

På grund av den rådande pandemin så tvingas även årets upplaga av Sabaton Open Air att ställa in.

Många av festivalens bokade band kommer att uppträda nästa år i stället. Läs festivalens uttalande här. Citerat från festivalens officiella Facebooksida.

Efter att ha följt utvecklingen kring Covid-19 under våren och noggrant analyserat läget både i Sverige och andra länder, är det nu bäst att ta det mycket tunga beslutet att inte genomföra årets festival, det som skulle bli vår 13:e i ordningen sedan starten 2008.

De senaste veckorna har utvecklats negativt för oss då både vårt sjukvårdsteam tvingas tacka nej att medverka, samt att hotellboende för artister och besökare saknas då hotellet vi samarbetar med valt att stänga sin verksamhet på obestämd tid. Dessutom är det många av våra bokade band som helt enkelt inte kan ta sig hit för att spela som läget i världen är just nu.

Nästa Sabaton Open Air kommer ske 4-7 Augusti 2021.

Redan nu kan vi bekräfta att många av årets band kommer flytta med oss till nästa år. Och diskussioner med övriga är i full gång.”

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER