VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
electric boys

Ny singel med Conny Bloom

104 Shares

En av Sveriges genom tiderna mest karismatiska rockstjärnor, Conny Bloom, släpper imorgon en helt ny singel.

Som tonåring lärde sig Conny hantverket i band som Road Rats och Neon Rose. I slutet av 80-talet slog han igenom internationellt i funkrock-institutionen Electric Boys, som spelades på heavy rotation på MTV. Senaste fullängdaren “The Ghost Ward Diaries” nådde första platsen på svenska albumlistan. Conny spelade också gitarr i legendariska Hanoi Rocks i 4 1/2 år på 00-talet.


Sedan 2016 har Conny Bloom släppt två soloalbum på svenska. På skivorna ”Fullt Upp” (2016) och ”Game! Set! Bloom!” finns paralleller till bl a Pugh Rogefeldt och Stefan Sundström. Folkrock med spår av psykedelia, funk och 60-talspop.

Som låtskrivare rör sig Conny Bloom mellan allvar och humor. Han har ett unikt sätt med ord och sjunger som han pratar. Nu är den ikoniska frontmannen aktuell med en helt ny exklusiv 12” singel, ”Med Charlie I Venedig”, begränsad till 300 exemplar i samband med Record Store Day.

”Jag hade en dröm om att jag kastades i fängelse i Venedig. Från fönstret såg jag Charlie som hade hur kul som helst. Tack och lov är jag fortfarande ute och här är historien, med Charlie Granberg.” Conny Bloom

Låtlista:
1. Med Charlie I Venedig
2. Dags Att Vinna Wimbledon

Ny singel med Conny Bloom 1

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter