cherie-currie-484

Cherie Currie är tillbaka med nytt soloalbum

Cherie Currie, tidigare frontsångare i The Runaways, gör sig redo att släppa sitt nya soloalbum som kommer att innehålla gästsamarbeten av bland annat Slash och Duff McKagan från Guns N' Roses.

Cherie Currie, tidigare frontsångare i det amerikanska rockbandet The Runaways, släpper snart sitt soloalbum. Albumet var till en början menat för en tidigare release men har senarelagts till nu.

Albumet, som har fått titeln Blvds Of Splendor, kommer att släppas 28 april via Blackheart Records. Blvds Of Splendor har släppts tidigare, då som limiterad LP på Record Store Day 2019, men den 28:e april i år kommer albumet att bli tillgängligt online världen över. På albumet kommer det att finnas en hel del gästsamarbeten med artister som Slash och Duff McKagan från Guns N’ Roses, Matt Sorum från Velvet Revolver (ex Guns N’ Roses), Billy Corgan från Smashing Pumpkins, Juliette Levis, The Veronicas och Brody Dalle. Matt Sorum har dessutom producerat albumet.

Till skillnad från den tidigare släppta utgåvan av albumet så kommer den digitala versionen av Blvds Of Splendor att innehålla tre bonusspår. En av dessa är en remake på The Runaways’ Queens Of Noise.

Ett bakom kulisserna-klipp har släppts och går att se här:

Låtlista Blvds Of Splendor:

01. Mr. X
02. Roxy Roller
03. You Wreck Me
04. Black Magic
05. Blvds Of Splendor
06. Force To Be Reckoned With
07. Bad And Broken
08. Rock & Roll Oblivion
09. Shades
10. Draggin’ The Line
11. Breakout
12. The Air That I Breathe
13. What Do All the People Know? (bonus track)
14. Gimme (bonus track)
15. Queens Of Noise (bonus track)

Cherie Currie är tillbaka med nytt soloalbum 1

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
RELATERADE NYHETER
SENASTE NYTT
Rocknytt

Tipsa oss om nyheter



ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER