VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR

Förbandet till KISS i Stockholm presenterat

627 Shares

Legendarerna i KISS kommer till Sverige för två spelningar i sommar, och nu är det klart vilka som får äran att agera förband på spelningen på Tele2 Arena.

 

Nu är det klart att Steel Panther blir förband till när KISS kommer till Stockholm och Tele2 Arena den 25 juni i sommar. Det är sista chansen någonsin att se det legendariska bandet KISS på svensk mark och med Steel Panther som förband kommer det bli en alldeles unik kväll!


Kalifornien-bandet Steel Panthers stil kan beskrivas som antitesen till en “Clean Version” av en låt. Bandet har sedan debuten “Feel the Steel” från 2009 skapat lika många rubriker och framkallat åsikter – som de fått fans runt om i världen. Bandet består av Michael Starr (sång/gitarr), Satchel (gitarr), Lexxi Foxx (bas) och Stix Zadania (trummor/keyboard/piano). Att Steel Panther är ett “kick ass and take names-band” råder det ingen tvekan om och att uppleva bandet live är en upplevelse som är svår att beskriva.

Sångaren Michael Starr kanske beskriver deras sinnesstämning allra bäst: “We really do love heavy metal and performing. We’re going to f*cking conquer the world the Steel Panther way. Heavy metal is coming back. Pretty soon, everyone’s going to have long hair and wear spandex.”

2019 bjöd på utsålda KISS-konserter över hela världen med den absolut största KISS-showen någonsin! Med sina mäktiga konserter av episka mått har KISS under årtionden bevisat varför de är en av tidernas mest ikoniska live-akter. Bandet valdes in till Rock & Roll Hall of Fame 2014, har sålt mer än 100 miljoner album världen över och har sagt att denna turné tillägnas sina miljontals KISS Army fans. Biljetterna till konserten i Göteborg tog slut på 20 minuter men det finns ännu ett fåtal biljetter kvar till konserten i Stockholm. Det är sista chansen någonsin att se det legendariska bandet på svensk mark.

End Of The Road World Tour gör två stopp i Sverige – den 23 juni på Scandinavium i Göteborg och den 25 juni på Tele2 Arena i Stockholm. Dessutom är denna speciella konsert öppen för alla åldrar. Biljetter via LiveNation.se

 

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter