VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

Raised Fist släpper nytt album – avslöjar detaljer

Den 15 november släpper Raised Fist sitt sjunde album, som fått titlen “Anthems”. Som ett första smakprov kommer singeln ”Anthem”.

Luleås hardcorehjältar har kompromisslöst gått sin egen väg, och har under åren gått från det klassiska hardcoresoundet från Norrland och kryddat det med både punk och Rock N’ Roll influenser.


Singeln “Anthem” är ett första smakprov från Alexander Hagman och hans mannar, som i höst kommer att ge sig ut på en Europaturné. Kolla in videon nedan.

Fyra år efter albumet ”From The North” kommer så ”Anthems” ett album som visar på en mognad och en utveckling där bandet har jobbat koncentrerat i studion och valt att fokusera på enbart tio låtar, men samtliga dessa är genomarbetade och har gigantiska hooks. Roberto Laghi som bland mycket annat har In Flames, Entombed och Mustasch på meritlistan, har producerat 50 procent av plattan medan Jakob Herrmann på Top Floor Studios i Göteborg, som bland annat jobbat med Amaranthe och Cyhra, har producerat den andra halvan.

Låtlista:
01. Venomous
02. Seventh
03. Anthem
04. Murder
05. Into This World
06. Shadows
07. Oblivious
08. Polarized
09. We Are Here
10. Unsinkable II

Raised Fist släpper nytt album - avslöjar detaljer 1

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter