VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

Def Leppard avslöjar – ny DVD på gång

Def Leppards sångare Joe Elliott avslöjar att en DVD är på gång. Showen vi kommer att kunna se, filmas under ett par kvällar på deras pågående turné ”Def Leppard Hits Vegas”, som startade 14 augusti och avslutas ikväll, 7 september.

Bandet ville göra något annorlunda och valde att spela tolv konserter på ett och samma ställe, nämligen Zappos Theater på Planet Hollywood Resort & Casino i Las Vegas. Då de inte behövde rigga ner efter varje show, dra vidare och sedan rigga upp igen, så blev det extra speciellt. Det är dessutom en av de största scenerna gruppen har spelat på. Även den bästa produktionen på många år, säger gitarristen Phil Collen.


Fansen som var på plats kunde glädja sig åt en över två timmar lång liveföreställning, som är en av de längsta spelningarna på många år. Något jag hoppas på, även hemma i TV-soffan, från det kommande materialet.
Gitarristen Vivian Campbell: ”I think it’s a very impressive stage set. It’s like a stadium act in a theater. I think it’s going to look great.”

De har repat in låtar som inte har framförts på flera årtionden och setlist innehåller en del överraskningar. Här finns även en akustisk del, som ska bidra ännu mer till den fantastiska atmosfären, något jag ser fram emot att se.

Annons:

Anna Karlsson

Anna Karlsson

Skribent/Fotograf
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT