VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

Kerbera signar med amerikanskt management

Svenska Kerbera tar ytterligare ett steg i karriären och går även ut med att det snart släpps en singel.

Just nu händer det mycket för den visuella rockakten Kerbera. De har precis signat med CB Entertainment från Cleveland, Ohio. Den 5 oktober släpps singel och musikvideo till låten ”Home Is Where I Don’t Belong” och i slutet av oktober åker bandet på turné till UK med en uppföljande press-turné i USA.


”Vi har längtat länge efter en samarbetspartner för Kerbera i USA som har rätt fokus och målsättning och det känner vi att CB Entertainment har”, säger sångaren Seike.

”Home Is Where I Don’t Belong” är bandets nionde singel och är skriven av Seike Clowniac, Zave Demonte, David Strääf och Alice Muud.

”Låten handlar om känslan när man blir utesluten från något som man själv har varit en stor del av. Att man skapar något, bygger upp det och sedan blir man bestulen på det. I videon ville vi gestalta låtens känsla utan att bli för konkreta, handlingen är mörk men vi har valt att göra det på ett humoristiskt sätt. Huvudrollen går från att vara bekväm till att ofrivilligt hamna i situationer som han inte är beredd på eller kan hantera för att sedan vända dessa och ta kommando. Det är hur jag själv valde att hantera min egna situation som den här låten och videon är inspirerad av”, säger Seike.

Kerbera startade 2013 och har sen dess turnerat runt om i världen och har bland annat varit förband åt Falling In Reverse under februari i år och kort därefter välgörenhetsturné i Thailand. Bandet har tidigare släppt åtta singlar, en EP och deras debutalbum ”People Like You” som släpptes i april 2016.

Singel och musikvideo till ”Home Is Where I Don’t Belong” släpps 5 oktober genom Ingrooves Music Group.

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter