VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
ghost

Ghost släpper nytt material och slår nya rekord

207 Shares

Ghost släppte den första juni sitt fjärde studioalbum, ”Prequelle”, och gick in på en historisk tredjeplats på amerikanska Billboard 200 albumlista. Idag släpper bandet nytt material, en remix på singeln ”Dance Macabre”, tillsammans med franska synthwave-artisten Carpenter Brut.

Carpenter Brut öppnade för Ghost för två år sedan så när Tobias Forge hörde av sig gällande ”Dance Macabre” så kändes det naturligt för honom att ta sig an uppdraget. ”Dance Macabre” är en av de mest populära låtarna från Prequelle och har streamats över 15 miljoner.


Samtidigt fortsätter Ghost att slå nya rekord. Första singeln ”Rats” låg #1 på Billboard Rock Radio i sju veckor, vilket är den längsta perioden som något band lyckats med under 2018. ”Rats” har över 25 miljoner streams och musikvideon har över 11 miljoner visningar.

Den 9 september spelar Ghost på ett sedan länge utsålt Royal Albert Hall i London och åker sedan under hösten till USA för att göra 38 stycken konserter med höjdpunkter som The Forum i Los Angeles och Barclays Center i New York. I slutet på februari kommer Ghost till Norden, då spelar dom på Spektrum i Oslo, Scandinavium i Göteborg och på Globen i Stockholm.

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter