VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
bring me the horizon

Bring Me The Horizon släpper ny platta

13 Shares

Sheffield-baserade Bring Me The Horizon släpper nya albumet ‘aмo’ via RCA/Sony den 11:e januari 2019. Första singeln ‘мanтra’ som släpptes igår kväll var Annie Macs ‘Hottest Record’ på Radio 1 i England.

Fredag 31 augusti släpps biljetterna till en världsturné. Först ut kommer bandet att turnéra i Europa med ett antal exklusiva shower i Storbritannien i november, som inkluderar två gig på ikoniska Alexandra Palace.


Bring Me The Horizon har haft en fantastisk resa de senaste åren där de sålt över två miljoner album världen över och har sålt ut konserter i över 40 länder.

Inför deras sjätte album spenderade bandet sommaren med att skriva och spela in låtar i Los Angeles, där Oli Sykes och Jordan Fish har haft hand om produktionen. Vad som blivit till är en av deras mest spännande och genreöverskridande album hittills.

“‘aмo’ är ett kärleksalbum som utforskar varenda aspekt av denna kraftfulla känsla. Den behandlar ”the good, the bad, and the ugly” och som ett resultat så har vi skapat ett album som är mer experimentellt, mer varierat, konstigare och underbarare än något annat vi någonsin gjort.” säger Oli Sykes.

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter