Dave Grohl släpper tvådelad dokumentär

Foo Fighters’ frontman delar med sig av inspirerande dokumentär.

Dokumentären Play består av två delar – en som ska vara en hyllning till de utmaningar och belöningar som kommer av att lära sig att spela och bemästra ett instrument. I den andra delen spelar Grohl in ett instrumentalt spår på 23 minuter där han själv spelar samtliga sju instrument.

”Att se mina barn börja spela musik och lära sig att sjunga eller spela trummor tar mig tillbaka till tiden då jag var i deras ålder och spelade album hemma där jag lärde mig genom att lyssna. Och när jag idag tar mina barn till sina musiklektioner så ser jag alla dessa rum fulla av ungdomar som verkligen pushar sig själv till att klura ut hur det fungerar”, säger Dave Grohl i ett pressmeddelande och fortsätter:
”Till och med nu, 49 år gammal, försöker jag att lista ut hur allt funkar, det är något som man aldrig till fullo bemästrar. Du jagar alltid nästa utmaning och du försöker alltid att förbättra det du redan har lärt dig.”Dokumentären i sin helhet blir tillgänglig digitalt 10 augusti och kommer även att visas på Way Out West.

Läs även:  The Quireboys släpper nytt album

Skribent
evelinda.gustavsson(a)rocknytt.net

Relaterade artiklar

VIDEOPREMIÄR

[social_warfare]

VECKANS TOPPNYHETER

VECKANS TOPPVIDEOS

NYHETER