VECKANS TOPPNYHETER
Hittade inga inlägg.
MEST DELAT I VECKAN
FLER Nyheter

Metallsvenskan ställer in

44 Shares

Den pånyttfödda festivalen Metallsvenskan, som i år skulle arrangeras i Norrköping, har meddelat att festivalen ställs in.

Festivalen skulle gått av stapeln den 15-16 juni i Norrköping, men på grund av dålig biljettförsäljning så meddelar nu arrangörerna att man tvingas ställa in festivalen. Hela pressmeddelandet läser du här:

“Varje festivalarrangörs mardröm har nu besannats för oss som återgrundade Metallsvenskan. På grund av låg biljettförsäljning så har vi blivit tvungna att ta beslutet för att inte fler biljettköpare, artister, partners eller leverantörer ska bli drabbade. Vi som legat bakom det här och vårt team har arbetat väldigt hårt för att festivalen ska kunna bli av men igår kväll var vi tyvärr tvungna att ta det tunga beslutet att lägga ner
Försäljningen tog ett skutt vid senaste månadsskiftet, men tyvärr inte tillräckligt. Vi har sålt ca 20% av de biljetter vi behöver sälja och för varje dag vi väntar så blir alltfler lidande De som har köpt sina biljetter måste vi tyvärr hänvisa till konkursförvaltaren, med vetskapen om att de flesta pengar gått till olika förskott samt marknadsföring finns det tyvärr inte så mycket pengar kvar.
Vi ber om ursäkt för detta. Vi har slitit ut oss för att denna situation inte skulle uppkomma och vi förstår er besvikelse till fulloMed Varma och sorgetunga metallhälsningar

Arrangörerna på Metallsvenskan”

44 Shares

Relaterade artiklar

RELATERADE ARTIKLAR
Hittade inga inlägg.
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Rocknytt Logga 2019 heavy metal

Följ oss på Facebook!

X