Bruce Dickinson till Sverige med spoken word-föreställning

Bruce Dickinson är den legendariska frontsångaren i Iron Maiden. I höst intar han Stockholm med sin spoken word-föreställning baserad på hans mångfacetterade karriär som sångare, pilot, bryggmästare, kreativ affärstänkare och entreprenör.

Närmare bestämt den 9 september kommer frontsångaren att inta Cirkus i Stockholm med sin föreställning. I varje biljettköp ingår också ett signerat exemplar av boken ”Bruce Dickinson – en självbiografi”!

Biljetter släpps måndag 9 april klockan 09.00 via LiveNation.se – högt tryck väntas!Frontmannen i Iron Maiden behöver ingen närmare presentation. Han är en av världens mest kända sångare – i ett band som fyllt arenor världen över sedan de bildades i mitten på 70-talet.

Läs även:  Nita Strauss har släppt sitt nya album

I sommar spelar bandet på Sweden Rock Festival – och till hösten får vi se Bruce Dickinson i en unik och intim spoken word-föreställning på Cirkus i Stockholm. Med tanke på Bruce Dickinsons långa och intressanta karriär så finns det en del att berätta, inte minst i självbiografin som ingår (signerad) vid biljettköp.

Vi ses på Sweden Rock i sommar för Iron Maiden – och Cirkus i höst för Bruce Dickinsons spoken word-föreställning!

Skribent/Fotograf
effie(a)rocknytt.net

Relaterade artiklar

VIDEOPREMIÄR

[social_warfare]

VECKANS TOPPNYHETER

VECKANS TOPPVIDEOS

NYHETER