The Waterboys gör fyra Sverigespelningar i vår

Mike Scott och hans The Waterboys spelade i Stockholm i lördags på ett slutsålt Münhenbryggeriet. Som vanligt gav de en helt fantastisk konsert, och nu är det klart att bandet återvänder till Sverige för fyra konserter i april

Mike Scott och hans The Waterboys spelade i Stockholm i lördags på ett slutsålt Münchenbryggeriet. Som vanligt gav de en helt fantastisk konsert, och nu är det klart att bandet återvänder till Sverige för fyra konserter i april.

13 april spelar de på Flygeln i Norrköping, 14 april på Konserthuset i Göteborg, 15 april på Sagthuset i Malmö och den 16 april på Cirkus i Stockholm.

Biljetterna släpps 16 november via Live Nation.

2015 sålde de ut två kvällar på Nalen i Stockholm, en kväll på Lorensbergsteatern i Göteborg och en kväll på Slagthusets Teater i Malmö. I augusti 2016 gjorde de en exklusiv spelning på Botaniska Trädgården (backstage) i Uppsala. Och i lördags spelade de på ett fullsatt Münchenbryggeriet i Stockholm. The Waterboys är onekligen Sverigefavoriter, varför det känns extra kul att de gör hela fyra Sverigekonserter i vår.

Få band, om något, har utvecklats, förändrats och varierat sitt uttryck så mycket under sin livstid som The Waterboys. Med bandets enda fasta medlem, Mike Scott, har bandet sedan starten 1983 ändå alltid låtit The Waterboys, oavsett om inspirationen kommit från post-punk, rock n roll, country, keltisk folkmusik eller bluesen.

MIKE SCOTT har med sig:

STEVE WICKHAM (Elektrisk fiol, mandolin)
RALPH SALMINS (Trummor)
BROTHER PAUL (Keyboards)
DAVID HOOD (Bas)
ZACH ERNST (Lead Guitar)

Datum

13 april – Flygeln, Norrköping

14 april – Konserthuset, Göteborg

15 april – Sagthuset, Malmö

16 april – Cirkus, Stockholm

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
Rocknytt

Tipsa oss om nyheter



ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER