VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

Voodoo Six släpper nytt album

Londonbandet Voodoo Six återvänder äntligen med sitt fjärde studioalbum, “Make Way For The King”.

Med tolv helt nya låtar inspelade i Los Angeles 2017 och producerade av Tom Fletcher [Suicidal Tendencies, Ozzy, Steve Lukather, Yes, Jeff Beck, Scorpions, Toto, Malmsteen] känns det här som bandets hitintills starkaste album.

Originalmedlemmen Tony Newton säger så här om den nya plattan:
“Det känns som om det här är rätt tid för oss att återvända. Vi är otroligt stolta över det nya materialet och kan knappt vänta på att folk ska få njuta av “Make Way For The King” hemma i sina högtalare, men också på vad som kommer att bli några fantastiska livespelningar!”

Det finns få band som har så lojala fans som Voodoo Six, som följt dom i både med och motgångar. För visst har det varit några tuffa år för bandet men med “Make Way For The King” visar Voodoo Six att dom idag är att av Englands bästa ”Classic Rock” band.

“Make Way For The King” släpps den 8 september på White Knuckle med exklusiv distribution i Sverige genom Sound Pollution.

Låtlista:
01. Electric
02. Make Way For The King
03. Let Me Walk
04. Falling Apart
05. Riot
06. Amen
07. Until The End
08. Release The Hounds
09. The Choking
10. Walk A Mile
11. Wasteland
12. Swept Aside

Voodoo Six släpper nytt album 1

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER