Reignsaw tar konceptalbumet ett steg längre

Thrash metal bandet REIGNSAW, bestående av medlemmar ur Carnal Forge, Nightrage, Man.Machine.Industry och ex Soilwork/Chimaira, har nu släppt det efterlängtade debutalbumet Reignsaw, vilket är ett såkallat konceptalbum.

reignsaw
Thrash metal bandet REIGNSAW, bestående av medlemmar ur Carnal Forge, Nightrage, Man.Machine.Industry och ex Soilwork/Chimaira, har nu släppt det efterlängtade debutalbumet Reignsaw, vilket är ett så kallat konceptalbum.

Det som skiljer Reignsaw’s album från andra konceptalbum är att de även släppte en bok/novell till albumet som stärker historian om karraktären, och sångaren, Sgt Reginald J. Sawyer från Texas.

Reignsaw tar konceptalbumet ett steg längre 1

Boken heter “Reignsaw, Vol I. A soldier’s weapon of choice” där vi får följa Reginald som pojke till vuxen ålder då han tar lagen i egna händer och blir en våldsbenägen slasher-vigilante med tydligt scitzofrena drag.

Albumet innehåller nio spår och boken nio kapitel som knyts ihop till en mörk historia om denna slasher-karraktär.
Boken är en liminterad utgåva som finns, i dagsläget, endast hos Ginza och GMR Music.

SPOTIFY: https://open.spotify.com/artist/7ysGmyh7XxaFR0RxJpo1si

WEB: www.killingmachineproductions.com

LABEL: www.gmrmusic.se

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
Rocknytt

Tipsa oss om nyheter



ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER