VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
manowar band 2012 new

Manowar till Sverige

manowar band 2012 new
Machohjältarna i Manowar återvänder till Sverige i höst på sin The Final Battle Tour.

Hela tre datum är klara i tre olika städer i Sverige i november, där Göteborg får en dubbelspelning den 20e. Datumen är som följer:


Onsdag, NOV 15, 2017 – Arbis – Norrköping
Fredag, NOV 18, 2017 – Scandic Scene, Hamar
Lördag, NOV 18, 2017 – Fryshuset Arenan – Stockholm
Måndag, NOV 20, 2017 – Trädgår’n – Göteborg (19:00)
Måndag, NOV 20, 2017 – Trädgår’n – Göteborg (22:00)

Biljetterna släpps imorgon, torsdag 27e april, och du hittar dem HÄR.

 

Manowars storslagna återkomst till vikingarnas land kommer att bli något alldeles speciellt. De kommer att göra 2 (!) spelningar samma kväll i Göteborg!
Det kommer också att finnas Ultimate Fan Package Upgrades som ger besökaren en mer djupgående upplevelse. Dessa biljetter kommer att släppas senare. Detta är alltså en uppgradering och vanlig kommer alltid att behövas.

Om Manowar

Manowars inflytande på rockmusiken är odiskutabelt. Under sin imponerande karriär har de satt stora avtryck inom hårdrocken tack vare en kombination av unikt hantverk och karaktäristiskt låtskrivande. Med en övertygelse, ihållighet och mod gör de alltid saker på sitt eget sätt. I en tid av talangprogram och one hit wonders ger det här bandet alltid det som fansen älskar dem för: ett hårt och kraftfullt soundtrack till deras liv och låtar som hyllar djärvheten hos individen.

Under årens lopp har bandet fått mänger av guld- och platinautmärkelser och de har gjort mer än 35 turnéer där de sålt ut ställen som tar mellan 10 000 och 50 000 personer.

Manowars ojämförliga lojala stöd från fans över hela världen märks i bandets konserter. Till exempel kom fans från över 40 länder till spelningen på Magic Circle Festival i Tyskland.

Som en hyllning tiill de internationella fansen spelade Manowar in låten “Father” på 18 olika språk 2009 på skivan “Thunder In The Sky”.

2014 släppte Manowar “Kings Of Metal MMXIV Silver Edition”, en helt ny inspelning av bästsäljaralbumet “Kings Of Metal” som var fullt med överraskningar och annan bonus.

Efter flera årtionden med framgångar och utmärkelser ska nu de här metallegenderna turnera runt världen en allra sista gång. The Final Battle World Tour kommer en sista gång att släppa lös Manowars urkraft – starkare än någonsin och detta ska delas med alla som tror på True Metal!

MANOWAR:
Eric Adams: Sång
Donnie Hamzik: Trummor
Karl Logan: Gitarr
Joey DeMaio: Bas

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Copy link