NY VIDEO: Dream Evil - Antidote

NY VIDEO: Dream Evil – Antidote

Dream Evil har släppt en video till nya låten "Antidote" ...
Läs Mer
NYHETER

The Book: 40 Years Of SAGA

Foto: Hans-Willi Carl

För att uppmärksamma SAGAs 40-års jubileum ger Susi Müller och Hans-Willi Carl ut en fotobok om gruppen. Detta finansieras genom Crowd Funding.

Boken, som kommer innehålla ca 600 sidor med mer än 2000 bilder, har tagit två år att sammanställa.

Gå in HÄR! för mer information.

SAGA fyller 40 år och säger farväl med ett sista Europabesök! Turnén tar dem till Klubben, Fryshuset i Stockholm den 24 november och Trädgår’n i Göteborg den 27 november. Detta blir sista chansen att se SAGA live i Sverige, så detta får man absolut inte missa!

Det blir en spelning där de första 45 minuterna är ett akustiskt set och resterande 90 minuter består av ett Best of-set med låtar från gruppens 21 studio album och klassiker som “Don’t Be Late”, “On The Loose“, “The Flyer“, “Wind Him Up“, “Humble Stance“ och “Scratching The Surface“.

Ämnen

bok | saga

Relaterade artiklar

SAGA: 40-årsjubileum och avskedsturné I år firar SAGA 40-årsjubileum som band. Men i slutet av januari kom det oväntade beskedet att bandets medlemmar kommer gå skilda vägar.
NY VIDEO: Rob Moratti – Baby I’m Yours Rob Moratti har släppt en video till nya låten "Baby I'm Yours".
NY VIDEO: Rob Moratti – Lost And Lonely Rob Moratti har släppt en video till nya låten "Lost And Lonely".
Kurt Cobains liv blir till serieroman Serieromanen kommer att få titeln ”Who Killed Kurt Cobain” och kommer att skrivas/illustreras av Nicolas Otero.
JONO: Se klipp och setlist från spelningen på Pustervik Under lördagen gjorde det gotländska rockbandet JONO, ett bejublat förbandsgig till det kanadensiska rockbandet SAGA, på Pustervik i Göteborg.