VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

Apollo skriver bokningsavtal med Rocknytt Lajjv Agency

[media-credit name=”Foto: Tony Augustsson” align=”alignnone” width=”500″]apollo-solo-press[/media-credit]

Rocknytt Lajjv Agency har slutit ett bokningsavtal med Apollo (Spiritual Beggars, Gathering Of Kings, ex-Firewind, ex-Evil Masquerade) som är på gång med sitt debutsoloalbum.


Apollo Papathanasio släpper albumet “Waterdevils” den 18 november genom Escape Music. Apollo var sångare i Ozzy-gitarristen Gus.G’s band Firewind mellan åren 2005-2013. Därefter lämnade han det grekiska metalbandet för att istället fokusera helt på Michael Amotts skötebarn Spiritual Beggars, som han varit sångare i sedan 2010.

Annons:

apollo-waterdevils

Ron Dahlgren, Rocknytt Lajjv Agency kommenterar;
Jag är fantastiskt glad över att få jobba med en av Sveriges bästa frontmän. Jag har länge sagt till Apollo att det är dags för honom att komma ut och stå på egna ben. Nu passar det perfekt i och med att han släpper “Waterdevils”. Förutom låtar från soloplattan så blir det även låtar från hans tid i Firewind, Evil Masquerade, Sandalinas m.fl som kommer att framföras live. Och kanske en och en annan Spiritual Beggars-dänga. Det finns redan en sjukt bra setlist som kommer att repas in och med sig i bandet har han kanonmusiker som Victor Olsson – gitarr (Saffire, Gathering Of Kings), Anton Roos – trummor (Saffire, Elevener), Kaspar Dahlqvist – keyboards (ShadowQuest) och Ricki Aresu – bas (ex-Slush Puppies).

Apollo Papathanasio kommenterar;
Spiritual Beggars kommer alltid att gå före allt annat till 100 %, samtidigt som det ska bli jättekul att få spela lite mer och att få komma ut och sjunga låtar från soloplattan och låtar jag tidigare medverkat på men inte har sjungit på länge. Detta tillsammans med riktigt goa och grymma musikkonstnärer. Det är väldigt inspirerande att Ron & Nina tror benhårt på detta sällskap.
Rocknytt Lajjv Agency är ett bokningsbolag som jobbar med band vars musik har tillräckligt hög potential för att etablera sig i toppen på den svenska hårdrocksmarknaden. Ambitionen är att få ut banden över hela landet, från alltifrån mindre klubbspelningar till stora festivaler.
https://www.rocknyttlajjv.net/agency

Artister: The Night Flight Orchestra, Saffire, The Order Of Israfel, Mean Streak, Gathering of Kings och Apollo.

Kontakt bokningar: [email protected]

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT