VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
slipknot-corey-taylor-484

Inget headbangande för Corey Taylor under kommande Slipknot-turné

slipknot-corey-taylor-484

Slipknots frontman har tidigare skadat nacken och har därefter genomgått en ryggradsoperation. Läkare avråder nu honom från både headbanging och hoppande på scenen.

För omkring två veckor sedan blev Slipknot tvingade att skjuta upp den kommande USA-turnén. Orsaken var att bandets frontman Corey Taylor hade skadat nacken och blev tvungen att gå igenom en oplanerad ryggradsoperation. Under den nu kommande turnén kommer han varken att hoppa eller headbanga under något framträdande, skriver Corey Taylor på sitt officiella Twitterkonto. Han tillägger att operationen gick bra och att han efter fyra till sex månader kommer att ha återhämtat sig till 90 procent, och efter ett år ha återhämtat sig till 100 procent.


Slipknot kommer att påbörja sin USA-turné den 28 juni i Nashville. Under sin turné kommer de att ha med sig Marilyn Manson.

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter