VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
eclispe jpg foto felicia holte svt

Lyssna på 30 sekunder av Eclipse Melodifestivallåt “Runaways”

98 Shares

eclispe jpg foto felicia holte svt

Efter en läcka av Molly Sandéns bidrag har Melodifestivalen nu beslutat att lägga upp 30 sekunder av alla de sju låtar som kommer att tävla i Melodifestivalens deltävling i Gävle den 27 februari.

Dessa snuttar kommer att ligga uppe på http://www.svt.se/melodifestivalen/lyssna-pa-30-sekunder-av-alla-latar-i-fjarde-deltavlingen-av-melodifestivalen-2016 i 24 timmar, med start kl. 17:00 den 16 februari.


Passa på att lyssna på årets enda rockbidrag, Eclipse ”Runaways”.

Eclipse är rockfenomenet som med fem studioalbum i ryggen kom med i Melodifestivalen och som kommer att tävla i fjärde delfinalen i Gävle med låten “Runaways”.

Den 28 februari släpper de ”Armageddonize” 2 CD deluxe, en expanderad version av albumet “Armageddonize” som först släpptes i februari 2015. Den här deluxeversionen innhåller albumet i sin helhet, Mellofavoriten “Runways” och en bonusdisk som inkluderar elva låtar inspelade live, tre akustiska låtar och två spår som tidigare bara släppts som B-sida på en singel.

Eclipse är här för att stanna, och är nu etablerade som en av de mest spännande unga svenska hårdrocksbanden på scenen. I sommar spelar de på Sweden Rock Festival, innan dess har de hunnit med en sväng i Australien.

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter