VECKANS TOPPNYHETER
MEST DELAT I VECKAN
FLER ARTIKLAR
lita ford 2012

“Lita Ford – Living Like A Runaway: A Memoir” har fått ett releasedatum

103 Shares

lita ford 2012

Hon lämnade sitt föräldrahem blott sexton år gammal då ovetandes att hon skulle bli rockhistoriens absolut första kvinnliga gitarrhjälte och att hon skulle ge den levande legenden Ozzy Osbourne sin första topp tio hit med låten ”Close My Eyes Forever”.

 Nu har DAY STREET BOOKS i samarbete med HARPERCOLLINS PUBLISHERS gått ut med att Lita Ford´s efterlängtade biografi LITA FORD – LIVING LIKE A RUNAWAY: A MEMOIR kommer att se dagens ljus den 23:e februari i år.”Det är en autobiografi om mitt liv, om den väg jag valt att gå, och om alla musikaliska epoker som följt med mig på min resa genom livet. Jag har verkligen fått med alla mina personliga favorithändelser. Boken kommer att täcka allt från hur det var att växa upp som en del av ”The Runaways” till att bli soloartisten ”Lita Ford” och alla de saker och upplevelser som jag haft under resans gång” avslöjar hon för ”PureGrainAudio.com”.

Bokens uppbyggnad kommer att vara en klassisk musikhistoria ur rockvärldens snåriga djungel men som i slutändan övergår till ett kvinnoporträtt om mänsklig träldom och ett skrämmande äktenskap som systematiskt fråntog henne alla sina förbindelser med omvärlden.

”Det har varit en lång resa att fullborda boken där vissa livsmoment emotionellt har varit smärtsamma att återuppta i minnets bank. Men jag hoppas att läsaren kommer att finna boken intressant från första till sista sidan.”

103 Shares
Magnus Byström

Magnus Byström

Webbansvarig
RELATERADE ARTIKLAR
Hittade inga inlägg.
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Rocknytt Logga 2019 heavy metal

Följ oss på Facebook!

X