mh15 484

Här är rockartisterna som gästar Musikhjälpen 2015

mh15 484
Musikhjälpen startade i söndags och kommer framför allt idag (tisdag) att gästas av ett antal rockartister.

mh15 484
Musikhjälpen startade i söndags och kommer framför allt idag (tisdag) att gästas av ett antal rockartister.

Musikhjälpen är ett insamlingsevent som funnits i Sverige sedan 2008. I en vecka, sammanlagt 150 timmar, sänder vi direkt dygnet runt i P3 och i SVT/SVT Play för att tillsammans med Radiohjälpen uppmärksamma och på olika vis samla in pengar till en undangömd humanitär katastrof; det är ett nytt tema i Musikhjälpen varje år.

Tre kända programledare blir inlåsta i en studio på ett torg i en svensk stad – i år har turen kommit till Linköping där vi ses den 13-19 december. Årets programledare är Kodjo Akolor, Gina Dirawi och Linnea Henriksson och under veckan kommer de att få besök av engagerade människor som på olika sätt bidrar till kampen för årets tema. Artister uppträder och kända människor kommer på besök för att engagera sig, och som ett kitt i hela sändningen ligger publikens låtönskningar som alla bidrar till insamlingen.

I år fokuserar vi på klimatrelaterade katastrofer och hur man bäst förebygger dem under temat “Ingen ska behöva fly undan klimatet”.

Buren i Linköping kommer idag, tisdag den 15/12 gästas av: Glennartz kl. 15.00, Backyard Babies kl. 16.00, Raised Fist kl. 21.00 och Teddybears STHLM kl. 22.30.

Vi på Rocknytt stödjer såklart Musikhjälpens initiativ och har därför startat en egen bössa som du hittar här: http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/rocknytt

Hjälp oss att uppmärksamma klimatrelaterade katastrofer och förebygga att ingen ska behöva fly undan klimatet!

Picture of Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
Rocknytt

Tipsa oss om nyheter



ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER