VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
Vreid 484

Indie Records firar 10-årsjubileum

Vreid 484

Indie Records firar sitt 10-årsjubileum med en turné av deras mest spektakulära band.

Belsepub & Indie Recordings presenterar: “INDIE RECORDINGS 10 YEARS ANNIVERSARY TOUR”


På scen:
Keep Of Kalessin
Vreid  
Vredehammer

Annons:

Indie Recordings är kända för att släppa norsk metal av hög kvalitet. Under ett decennium har de stått i framkanten av den norska metalscenen, och har många klassiska album i ryggen. I höst firar Indie Recordings sitt 10-årsjubileum med en turné med tre av deras mest spektakulära band. Keep Of Kalessin och Vreid headlinear tillsammans med Vredehammer som support. 

Keep of Kalessin

Dessa tre musikers odiskutabla musikaliska hantverksskicklighet reflekteras perfekt på bandets senaste album Epistemology.  Deras innovativa unika stil och tekniska färdigheter har lett till att bandet fått stor respekt bland journalister och en ständigt växande fanbase internationellt.

Vreid
Sedan 2004 har Vreid marscherat framåt med full kraft. De har gjort mer än 500 konserter i 25 länder på tre kontinenter. I oktober släpptes deras sjunde album som är svartare än någonsin och deras mest majestätiska, och detta är deras första skiva sedan “I Krig” med texter uteslutande på norska.

Vredehammer
Ett av de senaste årens mest spännande norska extrem metal-band från Norge. Under 2015 blev de nominerade till norska Grammy och har turnerat med Satyricon. I höst är de redo att attackera med ett nytt album.

https://www.facebook.com/keepofkalessin

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!
Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT