Abbath

ABBATH släpper singel

Abbath
Immortals frontman släpper limiterad singel.

Abbath
Immortals frontman släpper limiterad singel.

Den norske blackmetalprofilen Abbath, eller Olve Eikemo som han heter, och hans nya band ABBATH kommer att släppa en sjutumssingel med den nya låten “Count The Dead” den 11 december via Seasons Of Mist. B-sidan innehåller en cover på Judas Priests “Riding On The Wind”. Singeln ges ut i två olika versioner, vilka båda är begränsade till 500 exemplar. Dessa kan endast beställas via Seasons Of Mists webshop. 

Utöver Eikemo på sång/gitarr består ABBATH av King Ov Hell (Gorgoroth/Ov Hell/God Seed) på bas samt Baard Kolstad (God Seed/Borknagar) på trummor. 

ABBATH kommer också att släppa ett fullängdsalbum i början av 2016. En av de nya låtarna, “Fenrir Hunts” har framförts på bandets spelningar sedan de debuterade på Tuska Festival i Finland i juni. En livevideo av denna kan ses här nedan.  

Den som vill se ABBATH tillsammans med Behemoth, Entombed AD och Inquisition kan boka in följande datum i kalendern:
30 januari 2016 – Trädgårn i Göteborg
31 januari 2016 – Lilla Arenan i Stockholm
Biljetter säljs via biljettforum.se.

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
RELATERADE NYHETER
SENASTE NYTT
Rocknytt

Tipsa oss om nyheter



ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER