Sabaton Scandinavium
Foto: Mercedes Lindman

Sabatons konsertfilm går upp på bio – kolla in trailern!

I höst kan du uppleva en av Sabatons största konserter på vita duken. Vilket Sabaton-fan tar du med dig på bio?

I höst kan du uppleva en av Sabatons största konserter på vita duken.

Förra året gjorde Sabaton sin sin största turné någonsin, ”The Tour To End All Tours”!

Råkade du missa dem när de var ute på vägarna i Europa? Eller var du på plats och vill uppleva deras spektakulära liveshow igen? Bara lugn. Idag meddelar metalbandet från Falun att Amsterdamkonserten filmades och kommer visas på bio. Premiär den 11 oktober.

På den ikoniska arenan Ziggy Dome i Amsterdam spelade de inför 16.000 fans, skriver Folkets Hus och Parker i ett pressmeddelande.

2023 gav vi oss ut på vår största turné någonsin och bara i Europa reste vi över 5000 mil med ett dedikerat team på 170 fantastiska människor, 9 bussar, 12 lastbilar och till och med en tank! “The Tour To End All Tours” var en oförglömlig resa för var och en av oss – unik, spännande och djupt ögonöppnande. Vi vill dela denna extraordinära upplevelse med alla, särskilt de som av någon anledning inte kunde delta i våra liveshower, säger Pär Sundström, basist och en av grundarna till bandet i pressmeddelandet.

Vi är otroligt stolta över vår produktion och lägger vår själ i varje liveshow. Det var en surrealistisk och monumental upplevelse för oss att uppträda på den slutsålda Ziggo Dome i Amsterdam. Vi är övertygade om att biopubliken inte kommer att bli besviken.

Konsertfilmen är ett samarbete mellan bandet själva, All Things Live och Folkets Hus och Parker. Biljetterna släpps den 26 augusti.

Taggad? Kolla i så fall in trailern redan nu:

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER