VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
acooper484

ALICE COOPER bildar band under namnet HOLLYWOOD VAMPIRES

220 Shares

acooper484
ALICE COOPER väljer nu att återuppliva namnet på sin gamla dryckesklubb Hollywood Vampires tillsammans med Joe Perry (Aerosmith) och Skådespelaren Johnny Depp.

För årtionden sen brukade ALICE COOPER dricka sig redlös tillsammans med bland annat Keith Moon, John Lennon, Ringo Starr, Harry Nilsson och Micky Dolenz – och tillsammans kallade de sig för ”Hollywood Vampires”. ALICE COOPER väljer nu att hedra dem genom att bilda en så kallad supergrupp under namnet tillsammans med Johnny Depp och Joe Perry.


Exakt vilket datum bandet HOLLYWOOD VAMPIRES kommer att göra sin debutkonsert är i dagsläget oklart, men det kommer att vara någon gång under festivalen Rock In Rio som äger rum datumen 18-20 respektive 24-27 september. Enligt Rolling Stone meddelar Rock In Rio på deras hemsida att HOLLYWOOD VAMPIRES redan har ett album inspelat. Om det består av hyllningar i form av covers eller nytt material återstår att se.

Förutom att starta detta hyllningsband har ALICE COOPER under en längre period arbetat med en coverplatta som kommer att släppas nu till hösten.

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter