VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
adrenaline-cruise-2015-fb484

Gain/Sony Music och Viking Line i samarbete med Rocknytt & Shock presenterar rockkryssningen “Adrenaline Cruise”

48 Shares

adrenaline-cruise-2015-fb484

Gain/Sony Music och Viking Line presenterar stolt i samarbete med Rocknytt & Shock vårens mest explosiva rockkryssning.

Ombord: “Sveriges rockelit” – 6 band, 2 scener, Sveriges största rocktidning på nätet och nordens bästa återförsäljare av alternativt mode och bandmerch, allt detta ombord på ett och samma fartyg M/S Cinderella = “ADRENALINE CRUISE”.

Den 14 maj så “mönstrar” delar av Sveriges rockelit: Lillasyster, Jay Smith, Neverstore, Smash Into Pieces, Sir Reg, Nitrodive och Saffire ombord på M/S Cinderella för att ge sig ut på ett av de sju haven. 

Med på resan är också Rocknytt och Shock som utlovat en hel del “go-saker”, för de tuffa själar som bestämt sig för att “soffan” inte är nått för dem och vill följa med på Sveriges Mest “explosiva kryssning”. Följ kryssningen på Spotify – lyssna här: ADRENALINE

ON STAGE:

Lillasyster:

Lillasyster är knappast i behov av någon presentation men för er som på något sätt missat dessa “guldbelönade” gossar så satte det redan 2007 ribban högt med debutalbumet “Hjärndöd Musik För En Hjärndöd Generation” och följde snabbt upp med den “Hitt-förklarade” Singeln “Umbrella”. Därefter har Lillasyster gått fram som en ångvält på den svenska rockscenen med ex antal 100 framträdanden i det avlånga landet Sverige. Den 14-Maj bordar Lillasyster Cinderella för att skrika med alla som åker med på ADRENALINE CRUISE så, don`t MISS OUT!!! 


{youtube}9PeEaNzg4os{/youtube}Jay Smith:
Han har inte bara en av Sveriges bästa sångröster och hanterar allt från rock till blues till country. Han är även en slipad kock och mannen bakom sanningen att bacon är en krydda. Jay fortsätter sin årslånga turné och tar gitarren och den nysläppta singeln “God Damn You” med sig ombord på ADREANLINE CRUISE den 14 Maj.Här hittar du “God Damn You” så sjung med!

{youtube}DNQTKzOEAcs{/youtube}

Neverstore: 

Neverstore är inne på sitt 15:e år som band och har blivit något av veteraner på den svenska punk- och rockscenen. Bandet slog igenom stort med debutalbumet ”Sevenhundred Sundays” som släpptes 2007 och har sen dess varit ett givet inslag på landets största festivaler. Med hitsinglar som ”So Much Of Not Enough”, ”L.Y.D” och ”Hold On” har bandet spelats flitigt på både radio och TV. Seden dess har Neverstore släppt ytterligare 3 album, vunnit 2 MTV-priser, turnerat i Europa och Japan och spelat tillsammans med band som Sum 41, Millencolin, Good Charlotte och Nofx. Under 2015 medverkar bandet i Melodifestivalen med låten ”If I Was God For One Day” och kommer även att vara med och förgylla ADRENALINE CRUISE! 


{youtube}br_iwkGfIxU{/youtube}

Smash Into Pieces:

Utnämnda till “Årets Svenska Genombrott” i Bandit Rock Awards, vinnare av Millencolin Music Prize och ansvariga för att använda drivmedel på helt fel sätt är några av de saker som gjort rockbandet från Örebro rikskänt. Smash Into Pieces har skapat sig ett namn på så väl den svenska rockscenen som hos de svenska bilmekanikerna genom deras upprepade fel-tankningar. För att vara exakt har bandet tankat diesel i 2 st bensindrivna turnéfordon, bensin i sin dieseldrivna turnébuss samt gjort sig skyldiga till att fylla hela turnébussens vattentank med Diesel. “Rockprinsarna” som de även “titulerats” kommer även de delta i ADRENALINE CRUISE (om de kommer fram dvs) där de kommer bjuda publiken på helt färskt material från den nya skivan “The Apocalypse Dj”.

{youtube}5CZEvZMNrS4{/youtube}

Sir Reg:
Sir Reg är det svensk/irländska bandet som fått epitetet “Dropkick Murphys och Flogging Mollys tronföljare”! Bandet har sedan starten 2009 turnerat i hela Europa flera gånger om, släppt 3 album, spelat på Sweden Rock Festival, haft flera topplistplaceringar världen över och blivit nominerade till “Årets svenska genombrott” & “Årets svenska album” på Bandit Rock Awards! Den 14e maj mönstrar Sir Reg på ADRENALINE CRUISE med målet att göra Cinderella till världens hårdast gungande irländska pub! High Rockin’ on the High Seas? Bring it!

{youtube}3w3vemUlVwI{/youtube} 
NitroDive:
Rått, distat och explosivt! NitroDive är Punkrock bandet från Göteborg som bygger hela sitt varumärke kring explosivitet och 100% live energi. På nya skivan Re-Evolution har bandet tagit med sig ett hårt och framgångsrikt turnerande in i studion och skapat en punk-rockplatta med grymma melodier och ett jävla ös. Bandet har turnérat flitigt i både Sverige och Europa med band som Crucified Barbara, Hardcore Superstar och Arch Enemy.

{youtube}NtBgwcNBDXY{/youtube}

Saffire:
Ett av vårt avlånga lands mest intressanta band. Fantastiska musiker och i sångaren Tobbe Jansson med sin magnifika pipa har man en frontman i absolut toppklass. Saffire spelar en melodisk hårdrock och deras musikaliska stil kan närmast jämföras med band som Rainbow och Dio. Under 2014 gjorde detta sylvassa liveband en hel del festivalspelningar i Sverige och Norge, där man delade scen med storheter som Slayer, Volbeat, Megadeth, Anthrax, Sabaton, Ghost och Steel Panther. Dessutom fick Saffire äran att vara förband till Sebastian Bach och Hardcore Superstar. Uppföljaren till 2013 års kritikerrosade debutalbum “From Ashes To Fire” kommer att släppas under våren 2015 så räkna med att en hel del nya låtar spelas upp när Saffire mönstrar på “Adrenaline Cruise”.

{youtube}5qekBk6hjqk{/youtube}

Vänligen notera att delar av kryssningen kommer att filmas.
Mer info och biljetter: www.vikingline.se/hitta-resa/kryssningar/temakryssningar/adrenaline-cruise/

Facebook-event: www.facebook.com/events/904275899613216

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter