VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
joachim-lyngfelt484-foto-mika-nyman

DRÅP-frontman startar skivbolag

joachim-lyngfelt484-foto-mika-nyman
Joachim Lyngfelt (DRÅP, ex-DECOMPOSED) har startat ett nytt skivbolag vid namn Bloodsoaked Records.

Idén till skivbolaget föddes då Lyngfelt genom diverse förhandlingar gällande hans band DRÅP och releasen av deras debutplatta “En Naturlig Död” i maj 2014 samlat på sig så pass mycket erfarenhet och kontakter inom skivbranschen att han nu tagit steget att starta ett eget skivbolag.


Bloodsoaked Records kommer främst att rikta in sig på dödsmetall, crust samt grindcore. Skivbolagets första släpp blir dels “Welcome To The Graveyard” med skellefteåbandet FERAL och dessutom släpper man old school-döds i form av CRAWL från Stockholm/Kalmar, som kommer att ge ut sin “Serpents” på Bloodsoaked Records.

Den nyblivne skivbolagsbossen hade följande att säga till Rocknytt och dess läsare; “- “Jag har tappat räkningen på hur många gånger man bara svarat “det är kul med musik” när folk ifrågasatt allt ens slit och hårda arbete då man lever i en tid där folk knappt ens orkar hitta en torrent för att ladda ner musik gratis. Värdet i musik i sig är vad vi gör det till och det här känns oerhört bra, vi har många riktigt bra band på g inför det nya året!”

bloodsoaked records484

Proppen

Proppen

Skribent
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter