VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
lenny-kravitz-2014.484

LENNY KRAVITZ till Gröna Lund

0 Shares

lenny-kravitz-2014.484
Den 3:e augusti återvänder LENNY KRAVITZ till Gröna Lunds Stora Scen.

Han är en av få som med full rätt kan titulera sig rockstjärna. Sist han spelade på Gröna Lund bjöd han publiken på en fantastisk konsert, med alla sina största hits och ett spontant jam i diket framför scenen. Den 3 augusti kl. 20.00 återvänder Lenny Kravitz till Stora Scen för att ännu en gång skapa konserthistoria.


Lenny Kravitz är en av de främsta rockmusikerna i vår tid och har varit genreöverskridande genom hela sin 20 år långa musikaliska karriär. Han har sålt nästan 40 miljoner album världen över och innehar rekordet i antal vunna Grammys i kategorin ”Best Male Rock Vocal Performace”. 2014 släpptes hans 10:e album ”Strut” och Lenny Kravitz ger sig nu ut på en stor världsturné som stannar till på Gröna Lunds Stora Scen den 3 augusti kl. 20.00.

– Det är sällan man upplever en artist med sådant enormt rockpatos som Lenny Kravitz. Sist han spelade på Stora Scen skapade han en smärre publikhysteri när han mitt i låten ”Let Love Rule” klev ner i diket och började spontanjamma tillsammans med förbandets sångare. En sådan upplevelse går inte att köpa för pengar, säger Gröna Lunds programchef Kenny Mattsson.

{youtube}jAHlQ77lm10{/youtube}

Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter